Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ...α για να κερδίσεις σε τέτοιο παιχνίδι»

Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ...α για να κερδίσεις σε τέτοιο παιχνίδι»

Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ...α για να κερδίσεις σε τέτοιο παιχνίδι»

Με μια ξεχωριστή ατάκα ο Γιάννης Ποτουρίδης θέλησε να εξηγήσει τι χρειάστηκε ο ΟΦΗ απόψε στα Γιάννενα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα «ευχαριστώ» στη σύζυγό του και το υγιέστατο μωράκι που έφερε στη ζωή.

Ο Έλληνας στόπερ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ και το αφιέρωσε στην οικογένειά του, που πρόσφατα μεγάλωσε κατά ένα μέλος, ωστόσο οι Κρητικοί δεν πανηγύρισαν το «τρίποντο» απέναντι στον ΠΑΣ (1-1).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, που έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, που χάσαμε από δικά μας λάθη. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Σε ένα ακόμα ματς κινδυνέψαμε από στημένες φάσεις και σέντρες του αντιπάλου, δεν δημιούργησε φάσεις ο ΠΑΣ. Σε τέτοια ματς όμως, και συγγνώμη για την έκφραση, πρέπει να έχεις… @ρχ..δια για να το πάρεις. Εμείς μέχρι το 80’ το κρατούσαμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε, γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια και φοράμε βαριά φανέλα.

Δεν σκέφτηκα πως μπορούσαμε να πάθουμε ό,τι και απέναντι στον Άρη, αν το σκεφτείς κάνεις λάθος και αυτό θα σε καταβάλει. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσέχουμε σε κάθε λεπτό ξεχωριστά και να δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ώστε να παίρνει η ομάδα βαθμούς.

Σίγουρα ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα έχουμε δύσκολο αγώνα στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε το 101% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, που δεν αρμόζουν στην ομάδα.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για το υγιέστατο μωράκι μας. Της αφιερώνω το γκολ μου».

Best of internet