Ένταση και... ψιλές στο AEL FC Arena (pics)

Gazzetta team
Ένταση και... ψιλές στο AEL FC Arena (pics)

bet365

Επεισόδια υπήρξαν στις κερκίδες του AEL FC Arena με τους οργανωμένους της ΑΕΛ να βρίζουν τον Αλέξη Κούγια και να υπάρχουν μικρές συγκρούσεις με τους ανθρώπους της ασφαλείας και όχι μόνο.

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο μπορεί να ήταν θεαματικός εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο έξω από αυτόν και συγκεκριμένα στις κερκίδες το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Οι οργανωμένοι φίλοι των «βυσσινί» πήγαν στο γήπεδο με πανό εναντίον του Αλέξη Κούγια, ενώ σε κάθε γκολ της ομάδας τους φώναζαν συνθήματα εναντίον του μεγαλομετόχου. Τα... αίματα δεν άργησαν να ανάψουν καθώς υπήρξαν μικρής έντασης επεισόδια ανάμεσα στους οργανωμένους και τους ανθρώπους της ασφαλείας και όχι μόνο, με την... φωτιά να σβήνει γρήγορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα