Μασούρας με 5Χ5 όπως ο Μήτρογλου!

Δημήτρης Ρούσσος
Μασούρας με 5Χ5 όπως ο Μήτρογλου!

bet365

O Γιώργος Μασούρας σκόραρε στην AEL FC Arena, βρίσκοντας δίχτυα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Super League, επίδοση που τελευταίος με τη φανέλα του Πανιώνιου πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου το 2011!

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία, ενώ με τη συμφωνία για μετακίνησή του στον Ολυμπιακό τον προσεχή Ιανουάριο δείχνει έτοιμος να «απογειώσει» την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, που με το γκολ του στο 18' ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική της Super League που ο 24χρονος (01/01/94) επιθετικός βρίσκει δίχτυα, αφού προηγήθηκαν ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και η Λαμία.

Τελευταίος που έφτασε σε αντίστοιχο ρυθμό με τα «κυανέρυθρα» ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ως δανεικός το δεύτερο μισό της σεζόν 2010/11. Τότε ο Έλληνας φορ είχε σκοράρει σε πέντε συνεχόμενες συμμετοχές, ωστόσο είχε απουσιάσει σε ένα παιχνίδι ενδιάμεσα, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκε.

Επτά χρόνια μετά ήρθε ο Μασούρας για να φτάσει στη συγκεκριμένη επίδοση και μάλιστα σε συνεχόμενους αγώνες, φτάνοντας συνολικά τα έξι γκολ στη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Μασούρας σκόραρε σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Προηγούμενος παίκτης του Πανιωνίου που έκανε κάτι ανάλογο ήταν ο Κώστας Μήτρογλου μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2011.

— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) 1 Δεκεμβρίου 2018

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα