«Παίζει» δυνατά του Μπεχαράνο στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
«Παίζει» δυνατά του Μπεχαράνο στη Λαμία

bet365

H Λαμία παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ντάνι Μπεχαράνο, με τον Μάκη Χάβο να θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην παίκτη του στον Παναιτωλικό.

Στην εγχώρια ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι πιθανό να επιστρέψει ο Ντάνι Μπεχαράνο, καθώς ο Βολιβιανός χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λαμίας.

Για την ακρίβεια η περίπτωσή του φιγουράρει πολύ ψηλά στη σχετική λίστα της ομάδας με τα «6αρια» που την απασχολούν.

Τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωσή του έχουν ως εξής. Ο Μάκης Χάβος ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία στον Παναιτωλικό, κατά τις σεζόν 2015/16 και 2017/18. Ο 24χρονος μέσος επέστρεψε το καλοκαίρι στην πατρίδα του για λογαριασμό της Οριέντε Πετρολέρο, όπου είναι βασικός και μάλιστα λόγω των καλών του εμφανίσεων επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ωστόσο πάντα υπάρχει για εκείνον ο παράγοντας «Ελλάδα» και λόγω προσωπικών του υποθέσεων. Η ομάδα του δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει να αποχωρήσει, καθώς από εκείνη ξεκίνησε την καριέρα του, τους ξέρει και τον ξέρουν και ουδείς θα του σταθεί εμπόδιο.

Κατά μία πηγή την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μία καθοριστική επαφή, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Συμπέρασμα: Ο Μπεχαράνο έχει πολλές πιθανότητες να γίνει κάτοικος Λαμίας, ίσως και κατά 70%, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι «τελειωμένο». Το μόνο σίγουρο, όσο μπορεί να υπάρχει ο όρος «σίγουρο» σε μία μεταγραφική υπόθεση, είναι πως το επόμενο 10ημερο είναι πιθανό να έχουμε (θετική) εξέλιξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα