Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (2/12, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σάββας Παντελίδης προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με την επαναφορά του Χαμζά Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης και την τοποθέτηση του Νικολάς Ντιγκινί με ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τυνήσιο επιθετικό. Η αγωνιστική λογική του Άρη θα φανεί εν πολλοίς από την επιλογή του 53χρονου προπονητή αναφορικά με τον παρτενέρ του Μανώλη Σιώπη, μεταξύ Μπάσα και Ματίγια. Σε ότι αφορά τα αμυντικά άκρα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα παραμείνει στη δεξιά πλευρά, ενώ ο Άλεξ Μενέντεθ θα είναι στην αντίστοιχη αριστερή.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/12, 19:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα