Συνεργασία με νέα εταιρία για τα εισιτήρια ο ΟΦΗ

Συνεργασία με νέα εταιρία για τα εισιτήρια ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Συνεργασία με νέα εταιρία για τα εισιτήρια ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία Τicketmaster Hellas, που θα διαχειρίζεται στο εξής την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας.

Οι Κρητικοί δίνουν βάρος στην εναλλακτική, πλην των παραδοσιακών τρόπων, πώληση εισιτηρίων, συμβαδίζοντας με την εποχή και θέλοντας να διευκολύνουν κατά το δυνατόν τους οπαδούς τους, που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει δυνατά στο μεγάλο ματς της Πριμέρα, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Με τη νέα συνεργασία θέλουν να εξυπηρετούν τους φιλάθλους που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο πριν την ημέρα κάθε αγώνα, ενώ έτσι αυτοί θα γλιτώνουν αρκετή ταλαιπωρία και αναμονή, θα μπαίνουν πιο εύκολα στο γήπεδο και θα απολαμβάνουν αντίστοιχων προνομίων.

Εξάλλου, πλέον εκτός από την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων, οι Ομιλίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια κι από το κατάστημα Public, όπως και το πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Ticketmaster Hellas για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας.

Η Ticketmaster Hellas δραστηριοποιείται στην αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για πάνω από μια δεκαετία, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στα μεγαλύτερα εγχώρια αθλητικά και καλλιτεχνικά θεάματα, με τις σημαντικότερες Ελληνικές ομάδες σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Αποτελεί δε μέλος του του Ομίλου της Ticketmaster, της κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων διεθνώς, με πορεία 40 ετών, πωλήσεις άνω των 500 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως και με παρουσία σε 35 χώρες.

Στο πελατολόγιο της βρίσκονται σύλλογοι της Premier League (Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, West Ham United), του NBA, το σύνολο του Βέλγικου Ποδοσφαίρου, η Qatar Stars League, και τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά events παγκοσμίως (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rugby, Tokyo 2019, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cricket, London 2019)

Για τα επόμενα 3 έτη, λοιπόν, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster Hellas, οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και μεμονωμένων αγώνων με δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης αλλά και παραλαβής τους μέσω των υπηρεσιών print@home και eticket, αποφεύγοντας έτσι την αναμονή των εκδοτηρίων.

Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα