Νέα επίσκεψη Μελισσανίδη στην Αγιά Σοφιά (pics)

Νέα επίσκεψη Μελισσανίδη στην Αγιά Σοφιά (pics)

Δημήτρης Βέργος
Νέα επίσκεψη Μελισσανίδη στην Αγιά Σοφιά (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποίησε νέα επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών στην Αγιά Σοφιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέπτεται συχνά την Αγιά Σοφιά για να επιθεωρήσει τα έργα και το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασε ξανά από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει την πρόοδο των εργασιών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ άρχισε την επιθεώρηση από τους εσωτερικούς χώρους των αποδυτηρίων μαζί με τους υπεύθυνους του έργου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψή του στην αίθουσα Τύπου, στους χώρους που βρίσκονται κάτω και σε όλο το κτήριο των VIP με τις σουίτες, στα lounge των επισήμων και στους χώρους που προορίζονται για τους επίσημους και τους κατόχους των σουιτών.

H επιθεώρηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κράτησε μιάμιση ώρα, ενώ μαζί του ήταν ο αρχιτέκτονας, Θανάσης Κυρατσούς, ο Γιώργος Βαγενάς από την εταιρία που έχει ρίξει τα μπετά στο έργο, οι μηχανικοί της εταιρίας Dimand, ο αναπληρωτής διευθυντής της Δικέφαλος, Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα