Τα... φώτα στην επαρχία

Θοδωρής Βασίλης
Τα... φώτα στην επαρχία

bet365

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο που πλέον βλέπει ακόμα και πεντάδα, την ώρα που ο Απόλλωνας με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο φιλοξενεί τον δεύτερο Ατρόμητο. Τέλος, στα Γιάννενα έχουμε το ντέρμπι της ημέρας με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον ΟΦΗ στα τρίτο ματς του Σαββάτου της 12ης αγωνιστικής.

Στην Λάρισα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πανιώνιο θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεταισ την ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Καρανίκα και Κόεφ, ενώ νοκ άουτ παραμένει ο Μόρας, ενώ για λόγους τακτικής δεν υπολογίζονται οι Μπέρτος, Τριποτσέρης και Λεοζίνιο. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος τρέχει ένα νικηφόρο σερί τριών αγών (αήττητος για τέσσερα ματς) και ταξίδεψε στην Λάρισα χωρίς τους τραυματίες Σπιριντόνοβιτς, Κόρμπο, Καμαρά, ενώ ο Κεϊτά θα ενσωματωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στην Ριζούπολη, ο ουραγός Απόλλωνας με τον Μπάμπη Τεννέ νέο προπονητή φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό και η παρουσία τους στην Super League μέχρι στιγμής κρίνεται κάκιστη αφού ακόμα δεν έχουν νίκη, την ώρα που έχουν αλλάξει πέντε προπονητές (αν υπολογίσει κανείς και τον υπηρεσιακό Λευτέρη Βελέντζα). Αρκετές οι απουσίες στον Απόλλωνα αφού τραυματίες είναι οι Στάθης, Κύργιας, Ντ' Ούρσο και Σικαμπάλα, ενώ σε σχέση με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ επιστρέφει ο Κοντοές. Ο Ατρόμητος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ψάχνει την επιστροφή στα τρίποντα και την παραμονή του στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Κιβρακίδη και Βασιλακάκη, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μπουσούλατζιτς και ο τραυματίας Ουγκράι.

Τέλος, στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον ΟΦΗ θέλοντας να δώσει συνέχεια στη νίκη του επί του Λεβαδειακού και να ξεφύγει οριστικά από τις χαμηλές θέσεις. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι το γεγονός πως υπολογίζει κανονικά τον μεγάλο πρωταγωνιστή της προηγούμενης αγωνιστικής, Σάντι Κρίζμαν, αλλά και τον Αποστολόπουλο. Οι Κρητικοί οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου χωρίς τους Αραβίδη, Νέιρα, Κουτσιανικούλη και Ντίνα, με τον Παπαστεριανό να επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (1/12)
ΑΕΛ - Πανιώνιος (17:15, NS1)
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος (19:00, ΕΡΤ1)
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα