Ανοίγει την πόρτα που μπορεί να του δώσει κάτι σπουδαιότερο (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ανοίγει την πόρτα που μπορεί να του δώσει κάτι σπουδαιότερο (pic)

bet365

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην Λάρισα σε ένα ματς που αν καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς τότε μπορεί να βροντοφωνάξει για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός του στόχος, και δεν μιλάμε για ένα απλό καλό πλασάρισμα.

Τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων αγωνιστικών σε συνδυασμό με τις ήττες από τους μεγάλους –με εξαίρεση την ΑΕΚ στις λεπτομέρειες από τους άλλους-δημιούργησαν στην Πλατεία ένα κύμα αμφισβήτησης για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι δυνατότητες αυτής της νέας ομάδας η οποία διέθετε πολλά καινούργια πρόσωπα. Η πλειοψηφία κρατούσε μικρό καλάθι, ενώ κάποιοι πιο απαισιόδοξοι θεωρούσαν πως η ομάδα θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Υπήρχαν βέβαια και ορισμένοι- ελάχιστοι είναι η αλήθεια ανάμεσά τους ο Ζοσέ Ανιγκό-που πίστευαν πως ο Πανιώνιος θα μπορεί να μπει σφήνα και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια και σούπερ αποδόσεις στην La Liga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην 7η θέση και δεν αποκλείεται με συνδυασμό αποτελεσμάτων να μπούνε ακόμα και πεντάδα. Μετά το πέρας του δύσκολου προγράμματος, οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό άρχισαν να δείχνουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Κόντρα στον Ατρόμητο δέχεται το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα για να ακολουθήσει η άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-0, αλλά και το σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη με 1-0 σε ένα ματς που αγωνίστηκε με βασικές απουσίες. Την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Λαμία ήρθαν άλλοι τρεις βαθμοί παρότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων δείχνοντας πάντως χαρακτήρα.

Πλέον ακολουθεί μια τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, που είναι στο χέρι της ομάδας να μπορέσει να κάνει γιατί όχι και το απόλυτο. Άλλωστε, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης δεν φοβίζουν.

Ο Ζοσέ Ανιγκό πάντως, έχει μάθει να ζει με τα προβλήματά του, αφού για άλλο ένα ματς θα έχει σημαντικές απουσίες. Αρχικά ο κάπτεν Παναγιώτης Κόρμπος ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου μήπως και καταφέρει να είναι έτοιμος την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, και παρά τα όποια δημοσιεύματα συνεχίζει καθημερινά την θεραπεία του, όπως δείχνει και η φωτογραφία, για να είναι και αυτός έτοιμος ενόψει της επόμενης αγωνιστικής.

Εκτός με τραυματισμό είναι και ο Καμαρά, ενώ και ο Κεϊτά έχασε προπονήσεις αφού αναγκάστηκε να βρεθεί στην Γαλλία λόγω ενός προσωπικού θέματος. Καταλαβαίνει κανείς πως αν ο Πανιώνιος καταφέρει να φύγει από την AEL FC Arena με ένα θετικό αποτέλεσμα, πλέον αυτό που είπε ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το ματς Κυπέλλου με τους «βυσσινί» αρχές Οκτωβρίου περί Ευρώπης δεν θα αποτελούν ένα απατηλό όνειρο, αλλά ένας στόχος που μπορεί γιατί όχι να επιτευχθεί στο τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα