Μαρτίνς στους παίκτες: «Δείξαμε ποιότητα και μεγάλη βελτίωση και ας μην σκοράραμε»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες: «Δείξαμε ποιότητα και μεγάλη βελτίωση και ας μην σκοράραμε»

bet365

Ο Πέδρος Μαρτίνς επικρότησε την προσπάθεια των παικτών του και ας μην βρήκαν γκολ στο γήπεδο της Μπέτις και έστρεψε την προσοχή τους στον Παναιτωλικό και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση της Δευτέρας στην Super League.

Μετά το Μπέτις - Ολυμπιακός ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωνε προς τους παίκτες του ότι «δείξαμε ποιότητα και μεγάλη βελτίωση και ας μην σκοράραμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά και η πορεία μας είναι ανοδική το τελευταίο διάστημα».

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν την αναμέτρηση στην Σεβίλλη είχε τονίσει προς τους ποδοσφαιριστές του πως ξέρουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν και ότι ζητάει την πιο μεγάλη προσπάθεια. «Δεν μπορώ παρά να σας συγχαρώ για την μεγάλη προσπάθεια. Τα δώσατε όλα. Τώρα όμως προέχει το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό». Στον Ολυμπιακό δεν αγνοούν πως η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε την ΑΕΚ και αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο με τον Μαρτίνς να ξεκαθαρίζει το πόσο βασικό είναι να έρθει η νίκη και σε αυτό το ματς στο πρωτάθλημα.

Φυσικά και πιστεύει στην ευρωπαϊκή πρόκριση και στη νίκη με την Μίλαν αλλά πριν το Europa υπάρχει το πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πέραν του Ίβηρα κόουτς πάντως στο πλευρό των παικτών είναι διαρκώς και οι Καρεμπέ - Μοντέστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα