Πετάει για την Ολλανδία η Εθνική Ενόπλων

Gazzetta team
Πετάει για την Ολλανδία η Εθνική Ενόπλων

bet365

Πολλοί ποδοσφαιριστές από την Super League στην αποστολή της εθνικής ενόπλων για τους αγώνες με την Γερμανία και την Ολλανδία.

Αναχωρεί την Κυριακή (2/12) από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM που πρόκειται να διεξαχθούν στο Χάρμσταντ της Ολλανδίας από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2018.

Η εθνική ομάδα θ' αντιμετωπίσει την Δευτέρα και την Τετάρτη την Ολλανδία και τη Γερμανία και το βράδυ της Τετάρτης (5/12) θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Στο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2019 στην Κίνα θα προκριθούν δυο ομάδες από κάθε όμιλο. Αυτό σημαίνει πως ο Βέργος δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό με Άρη ενώ οι παίκτες της Λαμίας χάνουν τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης ο Γκόλιας της ΑΕΛ είχε πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να μείνει εκτός ενώ οι παίκτες του Πανιωνίου μπορεί να έχουν καταπόνηση για το παιχνίδι της 10ης Δεκεμβρίου με τον Λεβαδειακό. Όλοι είναι μέλη του ΑΣΑΕΔ.

Στην αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Βούζας έχει πάρει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στη Super League. Αναλυτικά η αποστολή: Λυμπερόπουλος (Κυπαρισσία), Αυγενικού (Ηρόδοτος), Βέργος (Παναθηναϊκός), Βλάχος (Καλλιθέα), Γκόλιας (ΑΕΛ), Κούρντι (Πανιώνιος), Παμλίδης (ΠΑΣ), Τσουκάνης (Μακεδονικός), Τσιφτσής (Αστέρας), Μπουλούλης (Λαμία), Σκόνδρας (ΠΑΣ), Τσούκαλος (Λαμία), Ντουρμισάι (Πανιώνιος), Σάμιος (Παλληνιακός), Σίσκο (Άγιος Θωμάς), Γρομητσάρης (ΑΕΛ), Κώνστας, Γαβριηλίδης (Καβάλα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα