Επιστρέφουν οι Βασιλακάκης και Κιβρακίδης στον Ατρόμητο

Επιστρέφουν οι Βασιλακάκης και Κιβρακίδης στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Επιστρέφουν οι Βασιλακάκης και Κιβρακίδης στον Ατρόμητο

bet365

Οι Κιβρακίδης και Βασιλακάκης επανέρχονται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ατρόμητου, μπαίνοντας αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.
Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για το σαββατιάτικο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μπουσούλατζιτς και ο τραυματίας Ουγκράι. Γυρίζουν όμως οι Κιβρακίδης και Βασιλακάκης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00. Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Βασιλακάκης και Κιβρακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα