Μπορεί ο Σα να γίνει ο νέος Ρομπέρτο; (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Μπορεί ο Σα να γίνει ο νέος Ρομπέρτο; (pics & poll)

bet365

Μία μεγάλη ομάδα πάντα έχει ανάγκη από έναν μεγάλο τερματοφύλακα και οι πρώτες σκέψεις του Ολυμπιακού για... μονιμοποίηση του Ζοσέ Σα ενόψει καλοκαιριού φέρνουν αναπόφευκτα συγκρίσεις με τον Ρομπέρτο...
Ζοσέ Σα λοιπόν. Ένας από τους τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του Μέντες που απέκτησε φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Που έπιασε Λιμάνι όπως και ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός Ρομπέρτο με την τεράστια προσφορά στον Ολυμπιακό. Πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν με την προσθήκη του ειδικά δε από την στιγμή που συνέπεφτε χρονικά με την μεγάλη επιστροφή του Τουρέ. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον έμπειρο Ισπανό πορτιέρο, που το 2014 ο πειραϊκός σύλλογος είχε δώσει 6 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Πολύ αργότερα θα έφευγε για 3 εκατ. ευρώ στην Εσπανιόλ.
Πως αλλάζουν όμως τα δεδομένα... Σήμερα στα τέλη Νοεμβρίου ο Σα έχει καθιερωθεί ως βασικός στον Ολυμπιακό και ο Τουρέ ετοιμάζει... βαλίτσες μάλλον για πιο... εξωτικούς και ασιατικούς προορισμούς. Όπως και ο Ρομπέρτο έτσι και ο Σα έχει θητεύσει σε μεγάλη πορτογαλική ομάδα. Ο Ισπανός ήταν στην Μπενφίκα και ο Πορτογάλος που βγήκε από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα στην Πόρτο... Με ρήτρα αγοράς στα 3 και πλέον εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι αλλά και ύπαρξη ρήτρας επαναγοράς, που σημαίνει πως εάν η Πόρτο τον θελήσει πίσω πληρώνει το συμφωνηθέν ποσό και τον αποκτά ξανά. Με 9 συμμετοχές φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Και με μία τρομερή εμφάνιση στην Μπέτις. Εμφάνιση που θύμισε τις ματσάρες του Ρομπέρτο με Μπενφίκα και όχι μόνο. Εμφάνιση αντάξια ενός κίπερ του Ολυμπιακού, που έβαλε ήδη τον Ολυμπιακό σε σκέψεις και σε διαδικασία ενεργοποίησης των απαιτούμενων μηχανισμών για να αποκτηθεί με αγορά ο 25χρονος Σα το καλοκαίρι. Είναι λοιπόν ένα σημαντικό θέμα συζήτησης εάν ο Σα μπορεί να γίνει ο επόμενος Ρομπέρτο. Ειδικά δε από την στιγμή που τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να τον φέρει πίσω δύο φορές και μάλιστα το... πάλεψε ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι. Όπως επίσης παραμένει και το εάν ο Γιαννιώτης μπορεί να σηκώσει το... φορτίο των σπουδαίων Ελλήνων προκατόχων του.
- Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα stats των Σα και Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό (σ.σ. που σημειωτέον έχουν ίδιο ύψος με 1.92) σε πινακάκια από το Soccerbase και να ψηφίσετε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα