Υπολογίζονται Κριζμάν, Αποστολόπουλος

Gazzetta team
Υπολογίζονται Κριζμάν, Αποστολόπουλος

bet365

Οι δύο παίκτες του ΠΑΣ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και υπολογίζονται για το αυριανό ματς
Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ τέθηκαν οι Κριζμάν, Αποστολόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Αμφότεροι μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσουν και βασικοί. Εκτός έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Περιστερίδης, Λέο, ο Ντόλαβατς που δεν είναι 100% έτοιμος και οι Κάστρο, Κούζικ, Βιδάλ, Λουκίνας.
Οι δύο πρώτοι καλούνται να βελτιωθούν άμεσα στη συνέχεια, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με τις εμφανίσεις τους. Η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι η εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Νάουμετς, Νικολιάς, Γιάκος, Κρίζμαν, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα