Παντελίδης: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε ένα ντέρμπι»

Παντελίδης: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε ένα ντέρμπι»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε ένα ντέρμπι»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το μέταλλο των ποδοσφαιριστών του Άρη αλλά και το ντέρμπι (30/11, 19:00) που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Σε συνέντευξή του στο ARIS FC TV, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην ανατροπή στον αγώνα με τον ΟΦΗ λέγοντας ότι… «ακόμη κι αν δεν γινόταν η ανατροπή στο τέλος θα ήταν άδικο να μην κέρδιζε η ομάδα ή να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν μια δικαίωση για μας. Και μέταλλο έχουμε αλλά και καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να μετατρέψουν ένα παιχνίδι από εκεί που φαινόταν ότι θα το χάσουμε σε νίκη. Αυτό έχει να κάνει με το μέταλλο των παιδιών, της ομάδας, τη φανέλα, όλα μαζί. Ψυχολογικά αυτό μπορεί να βοηθήσει. Είναι κάτι που εφόσον μπορέσουμε να το ξανακάνουμε, θα μας οδηγήσει σε όλη τη χρονιά στο να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι».

Σχετικά με το αν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν αντίστοιχη αυτής που θέλει, απάντησε: «Είναι μακριά γιατί θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν. Γι’ αυτό αλλάξαμε κάποια πράγματα για να βγάλουμε άλλα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την ψυχολογική ώθηση της ομάδας έπειτα από τις διαδοχικές νίκες, είπε: «Το μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να έχεις έπειτα από δύο εκτός έδρας νίκες είναι να ξεγελαστείς και να νομίσεις ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Για μένα πάντα έχει σημασία το επόμενο παιχνίδι, από αυτό που πέρασε κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά μας και προσπαθούμε εδώ και πέντε μέρες να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά γιατί αν γίνει η 3η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα».

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας στα ντέρμπι, είπε: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνει. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει πολλά πράγματα για την πορεία μας. Πραγματικά η ομάδα δεν είχε επιτυχίες στα προηγούμενα ντέρμπι και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πετύχουμε».

Για το επίπεδο του Παναθηναϊκού, σημείωσε: «Πρώτα απ’ όλα γίνεται πολύ καλή δουλειά και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Χαίρεται για το ποδόσφαιρο που παίζει, μπαίνει μέσα στο γήπεδο με ενθουσιασμό, το αντιλαμβάνεσαι γιατί τα παιδιά χαίρονται που παίζουν. Η δική μας δουλειά είναι να τους σταματήσουμε και παράλληλα με τη βοήθεια του κόσμου να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τους αναγκάσουμε να φοβηθούν την ήττα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είπε: «Όταν έχεις τόσο κόσμο με τόσο ενθουσιασμό σε βοηθάει, βγάλεις περισσότερη ενέργεια και πάθος, για να τους ευχαριστήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα