Διάρρηξη στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας

Διάρρηξη στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας

Διάρρηξη στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Λαμίας το πρωί της Παρασκευής (30/11) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Άμπλιανη, το οποίο είχε υποστεί διάρρηξη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι δράστες της ληστείας παραβίασαν ορισμένα δωμάτια του κέντρου, κλέβοντας αθλητικό υλικό, κυρίως φόρμες και άλλα αντικείμενα ρουχισμού, όχι πάντως πολλά και μικρής αξίας.

Παραβιάζοντας τα σιδερένια προστατευτικά μπροστά από τα παράθυρα, τα οποία και στράβωσαν, μπήκαν μέσα στους χώρους, απέσπασαν ορισμένα πράγματα και έφυγαν.

Προσπάθησαν μάλιστα να μπουν και στα αποδυτήρια της ομάδας, δίχως επιτυχία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και έφτασε στον χώρο, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και να διερευνήσει το συμβάν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάται αντίστοιχο περιστατικό στον χώρο, αφού έχει συμβεί άλλες τρεις φορές τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος έχει πάρει μέτρα ενισχύοντας την προστασία των υποδομών, ωστόσο αυτή τη φορά κάποιοι φαίνεται πως κατάφεραν να δράσουν, έστω και σε μικρή έκταση και δίχως να αποσπάσουν κάτι πολύτιμο.

Best of internet