Στην Γερμανία προσκεκλημένοι της Ντόρτμουντ οι άνθρωποι του ΟΦΗ

Στην Γερμανία προσκεκλημένοι της Ντόρτμουντ οι άνθρωποι του ΟΦΗ

Gazzetta team
Στην Γερμανία προσκεκλημένοι της Ντόρτμουντ οι άνθρωποι του ΟΦΗ

bet365

Οι Γιάννης Σαμαράς και Κώστας Ρεπενάκης θα ταξιδέψουν στην Γερμανία όπου και θα έχουν επαφές με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Στελέχη του ΟΦΗ και συγκεκριμένα οι Γιάννης Δαμαράς και Κώστας Ρεπανάκης θα βρεθούν την Κυριακή (2/12) στην Γερμανία όπου και θα συναντηθούν με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ στο πλαίσιο μια ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι Κρητικοί μετά και την είσοδο του Μιχάλη Μπούση στα κοινά της ομάδας προσπαθούν να κάνουν άνοιγμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ μέσω συνεργασιών που θα αλλάξουν επίπεδο στον σύλλογο. Με την Ντόρτμουντ υπάρχει ανοικτό κανάλι επαφής που είχε ανοίξει τον Φεβρουάριο του 2018 όταν στελέχη της γερμανικής ομάδας είχαν βρεθεί στο Ηράκλειο.

Οι επαφές του Γιάννη Σαμαρά δεν σταματάνε στην Ντόρτμουντ, αφού έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες ομάδες του εξωτερικού για την πιθανότητα συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα