Παπαδόπουλος: «Δεν περίμενα να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία» (vid)

Παπαδόπουλος: «Δεν περίμενα να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία» (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Παπαδόπουλος: «Δεν περίμενα να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο OΦΗ TV για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ήττα από τον Άρη και τη συνολική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Κρητικοί.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τσέλσι – ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Έλληνας προπονητής παραδέχθηκε πως δεν περίμενε πως η ομάδα του θα βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόλις στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς ύστερα από 11 παιχνίδια, γι' αυτό και υπογράμμισε τη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (01/12, 19:30), ώστε να μπορέσει να ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη: «Το ψυχολογικό είναι νομίζω το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί ο τρόπος που χάσαμε μας έχει πειράξει όλους. Αυτό που προσπαθούμε για ακόμα μια βδομάδα είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες ψυχολογικά για να ξεπεράσουν την ήττα και να πάμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν καλό αντίπαλο, που έχει έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο του και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε βαθμούς. Μας λείπουν οι βαθμοί και πρέπει και ψυχολογικά και βαθμολογικά να αντιδράσουμε, για να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια».

Για τον προσεχή αντίπαλο: «Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα, έχει κρατήσει τον κορμό από πέρυσι και έχει κάνει κάποιες προσθήκες, ειδικά στην επίθεση έχει πολλές επιλογές. Εμείς κοιτάμε να δουλέψουμε στα κομμάτια που πιστεύουμε πως χρειάζεται, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να προσέξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί δουλεύει εξαιρετικά το τρανζίσιον. Πιστεύω πως όλοι είναι αποφασισμένοι να πάρουμε βαθμούς».

Για τη βαθμολογική κατάσταση του ΟΦΗ: «Επιτακτική είναι η ανάγκη των βαθμών γιατί εμείς είμαστε χαμηλά, αυτό μας ενδιαφέρει, δεν κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος. Δεν το περίμενα κι εγώ να είμαστε τόσο χαμηλά, να έχουμε τόσους λίγους βαθμούς. Θα έλεγα ότι χάσαμε αρκετούς σε λεπτομέρειες, από προβλήματα συγκέντρωσης, όπως έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν γίνεται όμως να κοιτάμε πίσω, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι, ώστε να βελτιωθούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα