Καμαρά: «Ανυπομονώ για τα επόμενα ματς»

Γιώργος Ντυμένος
Καμαρά: «Ανυπομονώ για τα επόμενα ματς»

bet365

Ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε μίλησε στους συμπατριώτες του και έδειξε… πεινασμένος για γκολ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Θέμα» και στη χώρα του έχει γίνει ο Αλχασάν Καμαρά, με αφορμή τις τελευταίες του εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό. Ο φορ των «κυανοκίτρινων» μίλησε στο FootballSierraLeone.Net και έδωσε το… σύνθημα για γκολ και στο Φάληρο, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

«Ανυπομονώ να σκοράρω και στα επερχόμενα παιχνίδια και περιμένω πώς και πώς εκείνο που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Θέλω να βελτιώνομαι και ο Παναιτωλικός είναι το καλύτερο μέρος για εμένα ώστε να βρίσκομαι», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Μου δίνει μεγάλο κίνητρο ότι πέτυχε τρία τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος και δουλεύω σκληρά ώστε να σκοράρω όσο πιο συχνά μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα