Δεν ζήτησε εισιτήρια για Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός

Δεν ζήτησε εισιτήρια για Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός

Δεν ζήτησε εισιτήρια για Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός

Έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης ΟΦΗ-Παναθηναϊκού για τη 13η αγωνιστική της Super League (09/12, 17:15), με τους «πράσινους» να μην ζητούν εισιτήρια για τους οπαδούς τους.

Στην πρώτη συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών, από την ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσαν το παρών ο τιμ μάνατζερ, Παύλος Αδάμος, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Χριστοφάκης και η γραμματέας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεανώ Ρασούλη.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι κ.κ. Απόστολος Κασκάνης και Σπύρος Βλάχος, που δεν μετέφεραν αίτημα για εισιτηρία ούτε για οργανωμένους, ούτε για μεμονωμένους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Έτσι στη θύρα 6, που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα φιλοξενηθούν παιδιά από τις ακαδημίες των Ηρακλειωτών, παιδιά από σχολεία και υπάρχει μια πιθανότητα στη μια πλευρά της θύρας να φιλοξενηθεί και η Κ19 του Παναθηναϊκού, κάτι για το οποίο θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Ετσι το Γεντί Κουλέ θα έχει αμιγώς... μελανόλευκο χρώμα, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τον Άρη την προηγούμενη Κυριακή.

Best of internet