Παναθηναϊκός: Τετράδα... φωτιά για εδραίωση στην πεντάδα!

Παναθηναϊκός: Τετράδα... φωτιά για εδραίωση στην πεντάδα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τετράδα... φωτιά για εδραίωση στην πεντάδα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, σε αναμετρήσεις που είναι σε θέση να τον βάλουν ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι ευρωπαϊκών θέσεων.

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κερδίσει το ποδοσφαιρικό κοινό με την εικόνα του πάνω στο χορτάρι, έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πεντάδας και η εικόνα του δείχνει πως θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θα του δώσουν την ευκαιρία να σβήσει την ποινή που επέβαλλε η ΟΥΕΦΑ ως αποτέλεσμα των τραγικών διοικητικών και οικονομικών χειρισμών της ΠΑΕ την προηγούμενη σεζόν.

Μετά τα τρία σερί ντέρμπι όπου κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι και τους βαθμούς που ιδανικά θα ήθελε βάσει της εικόνας του(εξαίρεση η δίκαιη ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ) το σύνολο του Δώνη επέστρεψε εμφατικά στις νίκες, ισοπεδώντας τον Απόλλωνα με 5-1.

Το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και το φινάλε του πρώτου γύρου θα αποδείξει το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κρατηθεί ψηλά και να εδραιωθεί στην πεντάδα.

Μία αποστολή διόλου εύκολη, καθώς το πρόγραμμα είναι δύσκολο και περιλαμβάνει τρεις επικίνδυνες αποστολές! Χαριλάου, Γεντί Κουλέ και Αγρίνιο ενώ το μοναδικό εντός έδρας ματς μέχρι το τέλος του πρώτου μισού είναι με τον εξαιρετικό Ατρόμητο!

Σε αυτές τις αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει σε σημαντικό βαθμό το πνεύμα νικητή που πρέπει να έχει και μακριά από το γήπεδό του σε γήπεδα που παραδοσιακά αποτελούν... σκληρά καρύδια για όλους τους μεγάλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα