Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ η Λαμία

bet365

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις τις Νέας Άμπλιανης ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, για τον αγώνα της Δευτέρας (03/12) στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με τους Μπλάζιτς και Βάντερσον, που έλειψαν από τη Νέα Σμύρνη λόγω τιμωρίας να είναι κανονικά διαθέσιμοι, οι Φθιωτοί προπονήθηκαν σήμερα με το «βλέμμα» στην αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τη 12 αγωνιστική της Super League.

Ο Μάκης Χάβος χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση συνέχισαν με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Κατόπιν με τη χρήση μπάλας έπαιξαν παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη με κανονικό πρόγραμμα για όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα