Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης ενόψει Παναθηναϊκού

Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης ενόψει Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Ο εντός έδρας αγώνας (2/12, 19:00) με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Άρη ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «κίτρινοι» μετρούν διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί των Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ και θέλουν να διευρύνουν το θετικό σερί. Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται χωρίς προβλήματα καθώς ο Σάββας Παντελίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Χωρίς προβλήματα και με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/12, 19:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα