Η στήριξη του Μπούση σε Παπαδόπουλο και παίκτες (pics)

Η στήριξη του Μπούση σε Παπαδόπουλο και παίκτες (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Η στήριξη του Μπούση σε Παπαδόπουλο και παίκτες (pics)

bet365

O Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπως δεν παρέλειψε να στείλει το «μήνυμά» του, για στήριξη στον ΟΦΗ, που βρίσκεται σε δινή βαθμολογική θέση μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Αντίστοιχα έπραξε και ο γιος του, Δημήτρης.

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τότεναμ – Ιντερ! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ήττα από τον Άρη στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Super League «βύθισε» τους Κρητικούς στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να μην είναι το καλύτερο δυνατό από ψυχολογική άποψη.

Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να πτοεί τον Μιχάλη Μπούση, που βρίσκεται μεν μακριά από την ομάδα του, όμως έστειλε μήνυμα στήριξης ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα σχολίασε κάτω από ανάρτηση του συλλόγου στο Instagram το εξής: «Όταν πέσεις, οι αληθινοί σου φίλοι θα σε σηκώσουν και θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις όρθιος. Πρέπει να σταθούμε μαζί, για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και όχι να την ταπεινώνουμε στις δύσκολες στιγμές, αλλά να τη βοηθήσουμε να σηκωθεί και να συνεχίσει το ταξίδι που αρχίσαμε. Είπαμε από την αρχή πως πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και θα έρθουν καλά πράγματα. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία».

Εξάλλου στην ίδια ανάρτηση σχολίασε και ο γιος του, Δημήτρης, σε αντίστοιχο πνεύμα στήριξης προς τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες του: «Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου δεν κρίνεται μετά από την επιτυχία μιας νίκης, αλλά όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Γι' αυτό δεν έχει σημασία πόσο πίσω μένεις, πόσο μεγάλη είναι η αποτυχία. Μην εγκαταλείψεις ποτέ. Σήκω και προχώρα μπροστά. Προσαρμόσου και ξεπέρασέ το. Αυτό πιστεύω. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και την αγαπάμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα