Τεννές κι επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Τεννές κι επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Τεννές κι επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα από την οποία είχε αποχωρήσει πριν αναλάβει την Λαμία.

Όπως αναμενόταν, ο Μπάμπης Τεννές είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά τα χέρια το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε κι επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο κ. Τεννές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ενάμιση χρόνο με στόχο να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και ταυτόχρονα να ξεκινήσει από σήμερα το χτίσιμο της ομάδας με βλέμμα στο μέλλον. 

Θεωρούμε ότι διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις για να δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτική που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τόσο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε όσο και της επόμενης σεζόν. Γεννημένος στις  17 Νοεμβρίου 1953, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και στον Απόλλωνα Σμύρνης».

Best of internet