Ανιγκό: «Χαρούμενος για τη νίκη και τον... Μασούρα»

Δημήτρης Ρούσσος
Ανιγκό: «Χαρούμενος για τη νίκη και τον... Μασούρα»

bet365

Παραδεχόμενος πως ο Πανιώνιος ήταν τυχερός, αντίστροφα από άλλα παιχνίδια που αυτή του έλειψε, ο Ζοσέ Ανιγκό στάθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι στη Λαμία μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, επικρατώντας της Λαμίας (1-0) και ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναφορικά με την επικείμενη μετακίνηση του Μασούρα στον Ολυμπιακό αποθέωσε τον παίκτη του, υπογραμμίζοντας πως ο Πανιώνιος θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν μπορεί να δώσει 6 αριθμούς του Τζόκερ: «Δεν είναι τόσο απλό να νικήσεις στο ποδόσφαιρο. Σήμερα έλειπε από τον Πανιώνιο η καλή φυσική κατάσταση, δουλέψαμε πολύ μέσα στη βδομάδα και μάλλον ήμασταν κουρασμένοι. Ο αντίπαλος κάνει επίσης πολλά πράγματα στο γήπεδο και δεν είναι εύκολο να έχεις καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν επηρεάστηκε ο Πανιώνιος από τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η διακοπή έφερε μερικά προβλήματα για τον Πανιώνιο, ήταν πρόβλημα για μας γιατί ήρθαν παίκτες κουρασμένοι από τις εθνικές του ομάδες. Φυσικά και η Λαμία έπαιξε καλά και μας δυσκόλεψε. Κρατάμε τους βαθμούς και όχι την εμφάνιση».

Για το αν συμφωνεί πως ο Πανιώνιος ήταν τυχερός: «Φυσικά. Υπάρχει μια έκφραση στα γαλλικά γι' αυτό. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Όσο δεν είχαμε τύχη στα άλλα παιχνίδια, άλλο τόσο αυτή ήταν σήμερα ευνοϊκή για μας».

Για το στοιχείο που θέλει να ξεχάσει από το σημερινό παιχνίδι: «Πρέπει να κρατήσουμε το τελευταίο μισάωρο και το πνεύμα μας να μαχόμαστε μέχρι το τέλος».

Για την εκνευρισμένη αντίδραση του κακού Πιρίς στην αλλαγή του: «Το πιο σημαντικό είναι πάντα η ομάδα και το αποτέλεσμα. Συζητήσαμε μετά το τέλος του αγώνα, του εξήγησα γιατί τον αντικατέστησα, διότι ήταν όντως εκνευρισμένος. Είχα την ευκαιρία στη ζωή μου να συναντήσω σπουδαίους παίκτες, θα βρω τη λύση και σε αυτή την περίπτωση».

Για τον Σπιριντόνοβιτς: «Δεν ξέρω γιατί έλειψε. Φυσικά δεν μπορεί να παίξει κανείς που δεν προπονείται. Δεν γνωρίζω πότε θα γυρίσει. Εδώ και 4-5 μέρες προπονείται, οπότε θα γυρίσει στην ομάδα προοδευτικά».

Για την επικείμενη μετακίνηση του Μασούρα στον Ολυμπιακό: «Είναι καλός άνθρωπος, παίκτης και επαγγελματίας. Είναι για το καλό του η μεταγραφή και λυπάμαι που φεύγω, αλλά πρώτα απ' όλα μετράει το καλό του ίδιου».

Για το αν ο Σίντι Άλι μπορεί να τον αντικαταστήσει: «Ή θα συνεχίσουμε με τους υπάρχοντες παίκτες για να τον αντικαταστήσουμε ή θα πάρουμε κάποιον με μεταγραφή. Δεν θα πάρουμε παίκτη όμως απλά για να κάνουμε μεταγραφή. Πρέπει να είναι καλός παίκτης. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να περιμένουν την ευκαιρία τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα