Γιάγκος Βούκοβιτς, ο νέος... Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού! (pics & vid)

Γιάγκος Βούκοβιτς, ο νέος... Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Γιάγκος Βούκοβιτς, ο νέος... Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού! (pics & vid)

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς βαδίζει στα... χνάρια του άλλοτε εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δίνει αγωνιστικές απαντήσεις και διεκδικεί με αξιώσεις νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό! Το βίντεο με του πανηγυρισμούς και την αφιέρωση στον Μαρτίνς.

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή... Το ποδόσφαιρο και δη το ελληνικό είναι γεμάτο από συναρπαστικές και πολύ όμορφες ιστορίες για να ειπωθούν και να γραφτούν. Μία τέτοια είναι και του έμπειρου στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς. Ήταν 23 Γενάρη του 2018 όταν ο υψηλόσωμος διεθνής σέντερ μπακ μετακόμιζε ως δανεικός στη Βερόνα.

Έχοντας πάρει λίγες ευκαιρίες τότε στον πειραϊκό σύλλογο κρίθηκε πως δεν υπήρχε χώρος για εκείνον στο ρόστερ. Κυρίως... πλήρωσε το γεγονός ότι είχε βγάλει τραυματισμούς ακόμα και σε επίπεδο Εθνικής, που επηρέασε την συνολική του προπονητική παρουσία. Ο Βούκοβις έφυγε από το Λιμάνι έχοντας αρκετές απορίες και κυρίως στεναχώρια γιατί ήθελε πολύ να αγωνιστεί και να καταξιωθεί στον πειραϊκό σύλλογο.

Να φτάσει να παίζει βασικός και να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού όπως παλαιότερα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Να γίνει ακόμα και ο νέος... Μιλιβόγεβιτς υπό την έννοια της προσωπικότητας και των ηγετικών χαρακτηριστικών του! Η φετινή χρονιά τον βρήκε πίσω στον Ολυμπιακό και στο πιο μεγάλο διάστημά της έως τώρα δίνει αποστομωτικές αγωνιστικές απαντήσεις. Με εξαίρεση το αυτογκόλ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα.

Και πιστέψτε μας κανείς δεν στεναχωρήθηκε περισσότερο από τον ίδιο. Για πολύ καιρό το έφερε βαρέως και ακόμα και τώρα τον ενοχλεί αυτό που συνέβη. Στο Περιστέρι όμως βρήκε την ευκαιρία να δώσει στον Ολυμπιακό ένα παλικαρίσιο... διπλό και το έκανε. Αυτό το 2-1 στο 93' ήταν κάτι παραπάνω από μία νίκη για τους Πειραιώτες και κυρίως σε αυτήν την καμπή της Super League. Τα 77 λεπτά λοιπόν του περσινού πρωταθλήματος έγιναν 919 φέτος. Με τον Σέρβο άσο να έχει ήδη 10 ματς με 1 γκολ σε 4 τελικές, αυτό στο Περιστέρι, αλλά και 3 κεφαλιές, 4 γεμίσματα, 20 λάθη, 4 αποκρούσεις, 4 κλεψίματα, 26 επεμβάσεις, 7 φάουλ σε βάρος του, 10 υπέρ και 3 κίτρινες.

Το σπουδαιότερο όμως είναι στο πιο μεγάλο μέρος της εν εξελίξει χρονιάς ο Βούκοβιτς είναι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος σέντερ μπακ στο υπάρχον ρόστερ. Σε τέτοιον βαθμό που πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και το να κλείσει ένα νέο συμβόλαιο. Και κάτι άλλο σε σχέση με τον Βούκοβιτς. Το γεγονός ότι είναι Σέρβος και γνωρίζει καλά το που βρίσκεται παίζει τον ρόλο του. Ο Βούκοβις δεν είναι από εκείνους τους ξένους που δεν αντιλαμβάνονται τις συνθήκες, τα δεδομένα και τις απαιτήσεις ενός μεγάλου και ανταγωνιστικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός και φυσικά θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό... Εκτός των άλλων υπάρχει και διαθέσιμο το σχετικό βίντεο των πανηγυρισμών όπου μεταξύ άλλων δείχνει τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, αφιερώνοντάς του το τέρμα που πέτυχε για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του!

- Στην Gallery μπορείτε να δείτε δύο καρτέλες με τα στατιστικά του. Η μία είναι του Soccerbase.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα