Ζητά ακρόαση κι... εξηγήσεις από την ΚΕΔ ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Ζητά ακρόαση κι... εξηγήσεις από την ΚΕΔ ο Ατρόμητος

bet365

Αίτημα για ακρόαση έστειλε στην ΚΕΔ ο Ατρόμητος, που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως θέλει εξηγήσεις για την αδιαφορία της στο αίτημα που είχε καταθέσει για ξένους διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να καλείται να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, που στο παιχνίδι της Κυριακής δεν ήταν και η καλύτερη. Ωστόσο, εκτός αυτού στο Περιστέρι τα έχουν και με την ΚΕΔ.

Ξεκάθαρα υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από την φάση του 1-2 όπου οι διοικούντες μιλούν για καθαρό οφσάιντ σε μια δύσκολη φάση, έχουν τα παράπονά τους κι από άλλες αποφάσεις του Ευαγγέλου. Αρχικά ζητούν πέναλτι στον Ενσικουλού στο πρώτο ημίχρονο και κόκκινη κάρτα στον Σισέ για χτύπημα εκτός φάσης στον Κουλούρη.

Το μεγάλο όμως παράπονο του Ατρόμητου δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι της Κυριακής. Οι άνθρωποι των Περιστεριωτών, έστειλαν αίτημα για ακρόαση από την ΚΕΔ το οποίο περιμένουν να γίνει δεκτό, ώστε η Επιτροπή να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα για τους ξένους διαιτητές. Ο Ατρόμητος, ως γνωστών, είχε κάνει αίτημα στην ΚΕΔ για ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια του με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ως δεύτερος στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει το αίτημα αυτό να γίνει αποδεκτό, όμως η ΚΕΔ δεν απάντησε ποτέ βάζοντας Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια που ακολούθησαν. Από τον Ατρόμητο λοιπόν, θα ζητήσουν από την ΚΕΔ να δώσει εξηγήσεις για την στάση της αυτή, καθώς θεωρούν πως υπήρξε αδιαφορία για μια ομάδα εκτός των big-4 που μπήκε... σφήνα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η αδιαφορία αυτή γίνεται μεγαλύτερη για τους Περιστεριώτες, από την στιγμή που στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κλήθηκε να διευθύνει ένας ρέφερι που δεν βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων, σύμφωνα με την αξιολόγηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Στο Περιστέρι, δεν αφήνουν να περάσει στα... ψιλά ούτε το γεγονός πως το παιχνίδι της Κυριακής ήταν μόλις το τρίτο που σφύριξε φέτος ο Ευαγγέλου, ούτε πως ο ίδιος διαιτητής είχε διαιτητεύσει την περσινή αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τότε να έχει έντονα παράπονα από εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα