Τα τυπικά για Τεννέ στον Απόλλωνα

Τα τυπικά για Τεννέ στον Απόλλωνα

Τα τυπικά για Τεννέ στον Απόλλωνα

Ο Μπάμπης Τεννές θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο πλευρές να έχουν το καθοριστικό ραντεβού το απόγευμα της Δευτέρας.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Προ των πυλών του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές. Ο έμπειρος τεχνικός, είναι η επιλογή της διοίκησης του Απόλλωνα για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Ματζουράκη. Πρόκεται για έναν άνθρωπο που γνωρίζουν πολύ καλά στη Ριζούπολη και τους γνωρίζει κι ο ίδιος.

Αυτό που απομένει είναι η τελική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Απόλλων και Τεννές, θα τα πουν στις 19:00 της Δευτέρας κι εκεί εκτός απροόπτου θα δώσουν τα χέρια κι εν συνεχεία θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση. Να τονιστεί, πως στον Απόλλωνα θα κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να σώσουν την ομάδα, ωστόσο θέλουν να υπάρχει και πλάνο για την επόμενη χρονιά με την ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία και τον Μπάμπη Τεννέ κανονικά στον πάγκο.

Best of internet