Στεναχώρια ναι, «μαυρίλα» όχι στον ΟΦΗ

Στεναχώρια ναι, «μαυρίλα» όχι στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Στεναχώρια ναι, «μαυρίλα» όχι στον ΟΦΗ

bet365

Η σοκαριστική βάσει εξέλιξης του αγώνα ήττα από τον Άρη ανήκει στο παρελθόν για τον ΟΦΗ, αφήνοντας πίκρα, αλλά όχι απογοήτευση ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Κάθε ομάδα που έχει το προβάδισμα μέχρι το 92’ και δέχεται δυο γκολ σε περίπου δυο λεπτά, δεν μπορεί παρά να αποχωρεί απογοητευμένη από τον αγωνιστικό χώρο.

Ενδεχομένως η συνολική εικόνα του αγώνα να καθιστά το αποτέλεσμα (1-2) δίκαιο για τον Άρη των 14 τελικών προσπαθειών και των τριών δοκαριών, ωστόσο η εξέλιξη απογοήτευσε τόσο τους παίκτες, όσο και τον κόσμο που βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ και ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά το τέλος του αγώνα.

Το πρωινό ραντεβού της Δευτέρας (26/11) στο ΒΑΚ για προπόνηση έγινε σε «χλωμό» φόντο, με άπαντες να μην έχουν ιδιαίτερο κέφι. Πάντως η νοοτροπία της ομάδας φέτος, αυτή που προσπαθεί να περάσει και η νέα διοίκηση, είναι πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέφτει η ψυχολογία στο ναδίρ για ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η πίκρα είναι αυτονόητη, όμως ούτε σκυμμένα κεφάλια έβλεπε κανείς στο προπονητικό κέντρο, ούτε μεμψιμοιρία για τη συνέχεια. Το αντίθετο, από τους ποδοσφαιριστές ως τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, άπαντες εμφανίζονται πεισμωμένοι να ανατρέψουν τη δυσμενή κατάσταση, που βρίσκει τον ΟΦΗ πρότελευταίο. «Καμία καταστροφή, έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και θα τα καταφέρουμε», τονίζεται χαρακτηριστικά και δείχνει τον τρόπο με τον οποίον (θέλουν να) αντιμετωπίζουν τις δύσκολες καταστάσεις στο Ηράκλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα