Έχασε και κέρασε τον Γκιγιέρμε ο Μάντσον!

Gazzetta team
Έχασε και κέρασε τον Γκιγιέρμε ο Μάντσον!

bet365

Ένα στοίχημα είχαν βάλει οι Γκιγιέρμε – Μάντσον πριν το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο των Περιστεριωτών να το χάνει και να κερνάει τον συμπατριώτη του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ατρόμητος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα την Κυριακή από τον Ολυμπιακό και ο Μάντσον έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Γκιγιέρμε. Οι δύο Βραζιλιάνοι, πριν λίγες μέρες, είχαν συμφωνήσει πως όποιος χάσει θα κάνει το τραπέζι στον άλλον.

Έτσι, αφού δώσανε πολλές μάχες εντός αγωνιστικού χώρου, μετά το τελευταίο σφύριγμα βρέθηκαν σε μαγαζί της παραλιακής, όπου ο Μάντσον έκανε το τραπέζι στον Γκιγιέρμε. Αυτό δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως αντίπαλοι είναι μόνο για 90 λεπτά και μετά είναι δυο καλοί φίλοι. Στο τραπέζι, βρέθηκε και ο Μπρούνο που επίσης έχει καλή φιλία με τους δύο Βραζιλιάνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα