Κάναντι: «Η τύχη δεν ήταν μαζί μας»

Κάναντι: «Η τύχη δεν ήταν μαζί μας»

Gazzetta team
Κάναντι: «Η τύχη δεν ήταν μαζί μας»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, τοποθετήθηκε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε καθόλου την τύχη με το μέρος της στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την πρώτη του ήττα στη φετινή Super League γνώρισε το βράδυ της Κυριακής ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ηττήθηκαν 1-2 από τον Ολυμπιακό, έχοντας αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Ωστόσο, ο Νταμίρ Κάναντι δεν στάθηκε σε αυτό, αλλά στην τύχη που δεν είχε η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε όπως το συνηθίζει μετά από κάθε παιχνίδι μέσω facebook, όπου έγραψε: «Δυστυχώς χθες το απαραίτητο κομμάτι της τύχης δεν ήταν με το μέρος μας. Παρόλα αυτά είχαμε μια πολύ καλή απόδοση η οποία έδειξε εξαιρετικό ηθικό και διάθεση να παλέψουμε παρά το γεγονός ότι είχαμε παίκτη λιγότερο. Τώρα είναι ώρα να επικεντρωθούμε στην επόμενη πρόκληση, τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα