Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα ύψη την ΕΡΤ!

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα ύψη την ΕΡΤ!

bet365

Μετά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ το Σάββατο η ΕΡΤ συνέχισε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης την Κυριακή με το Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το Σάββατο η ΕΡΤ είχε δύο παιχνίδια από την Super League. Το ματς του μεσημεριού, αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ. Και η ΕΡΤ σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης με το πρώτο να φτάνει μέχρι και το 25,5% και με μέσο όρο 17,2% (παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.322.551 τηλεθεατές).


Το αντίστοιχο ποσοστό για τη ζώνη μετάδοσης 19.00-21.00 και τον αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ ήταν 15,5%, φτάνοντας το 22,6% στους άνδρες ηλικίας 25-44, με 1.488.345 τηλεθεατές να παρακολουθούν για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Ομως την Κυριακή το Ατρόμητος-Ολυμπιακός σημείωσε μέσο όριο 25,2% κι έφτασε μέχρι και το 28,5% ενώ παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 2.201.477 τηλεθεατές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα