Ο στόχος του Δώνη με τον Παναθηναϊκό

Ο στόχος του Δώνη με τον Παναθηναϊκό

Ο στόχος του Δώνη με τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το όνειρο που έχει με τον Παναθηναϊκό αλλά και τους λόγους για τους οποίους είναι χαμογελαστός καθημερινά.

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr.

Στην τηλεοπτική πρεμιέρα του Total Football στο Open βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα του ελληνικού πρωτάθληματος. Για την μάχη στο πρωτάθλημα, για το θέμα του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ αλλά και τα όσα έχουν γίνει στο διοικητικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό.

Ομως ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον στόχο που έχει με τον Παναθηναϊκό.

«Πρώτος στόχος δεν είναι η θέση που θα τερματίσουμε. Αλλά η σταθερότητα στην εξέλιξη της ομάδας», είπε αρχικά ο Δώνης και πρόσθεσε: «Σε ένα ρόστερ 25-27 παικτών που θα φτιάξουμε, θέλουμε οι 15 να είναι Έλληνες. Από τα σπλάχνα της ομάδας. Και οι ξένοι που θα έρχονται να μας δίνουν κάτι διαφορετικό. Έχω πει στα παιδιά να προσπαθούν να δίνουν το 100% κι ας κάνουν λάθος. Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται με το μαστίγιο. Θέλουμε να φτάσουμε αυτά τα παιδιά στα όριά τους και γιατί όχι να τα ξεπεράσουν. Η διαχείριση φυσικά διαφέρει. Πιο πολλές απαιτήσεις έχω από έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε σχέση με έναν νεαρό».

«Σε σχέση με το παρελθόν είμαι πιο ώριμος και ήρεμος. Ένας προπονητής που σε κάθε λάθος παίκτη ή σε κάθε διαιτητική απόφαση ξεσηκώνεται και φωνάζει τότε θα επηρεάσει την ομάδα.

Νιώθω πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Επειδή ως παίκτης οι αναμνήσεις μου ήταν όμορφες, ήθελα πολύ να γυρίσω ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή με βλέπει να χαμογελώ και δείχνει πως αισθάνομαι που δουλεύω σ’ αυτή την ομάδα. Θέλω ν πάω όσο πιο μακριά με τον Παναθηναϊκό κι όσο διαρκέσει. Δεν μπορώ να γνωρίζω μέχρι που θα φτάσω»

Best of internet