ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς, Ατρόμητος με Κουλούρη, Ολυμπιακός με… πολιτική και Ευαγγέλου

ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς, Ατρόμητος με Κουλούρη, Ολυμπιακός με… πολιτική και Ευαγγέλου

ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς, Ατρόμητος με Κουλούρη, Ολυμπιακός με… πολιτική και Ευαγγέλου

bet365

Πέρασε και η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να αυξάνει τη διαφορά του από τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και τι έγινε; ΤΙΠΟΤΑ!

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr.

Απολύτως τίποτα δεν έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ, που επειδή… ξέρει, επειδή… βλέπει τι γίνεται, επειδή… έχει πάθει, οφείλει να συνεχίσει πολύ πιο δυνατά.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και την Ξάνθη… έτσι απλά με 2-0, αφού πρώτα πέρασε αυτό το πρώτο, γνωστό, εκνευριστικό ημίχρονο με τους Θρακιώτες, ένα ημίχρονο με εντάσεις, νεύρα, τραυματισμούς και διακοπές. Από εκεί και πέρα «δούλεψε» ο Πρίγιοβιτς, ήρθε και το 2-0 από το φάουλ απέναντι σε μία ομάδα που δεν κατάφερε να τον απειλήσει παρά μόνο μία φορά.

Ένας ΠΑΟΚ που… λέγεται ότι δεν παίζει «καλό ποδόσφαιρο»! Φοβερό! Μπερδεύουμε το καλό και το σωστό με το θεαματικό!

Για την ΑΕΚ λέγονταν ότι «παίζει καλό ποδόσφαιρο». (Είχε και τον καλύτερο προπονητή, και τα καλύτερα αποδυτήρια!) Είναι όμως 12 πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ! Και για τον Παναθηναϊκό λέγεται ότι παίζει «καλό ποδόσφαιρο». Μπράβο του για ότι πετυχαίνει, αλλά στην Τούμπα έχασε… έτσι απλά χωρίς να κάνει φάση! Και στο Καραϊσκάκη δεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή. Και ο Ολυμπιακός που παίζει «καλό ποδόσφαιρο», δέχεται γκολ και φάσεις από όλους, ενώ παίζει και τελειώνει συνήθως στα φορ με τον Σισέ (!) με ότι αυτό σημαίνει. Και έχουμε τον Ατρόμητο που… δεν παίζει «καλό ποδόσφαιρο» αλλά έχει Κουλούρη!

Πάμε και στον Ολυμπιακό…

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος προσπαθεί απολύτως ποδοσφαιρικά και έχει αυτό το 10/11 έχοντας ξεπεράσει και απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος του (αποβολές με Αστέρα, γκολ Ακπόμ Νέα Σμύρνη, πέναλτι Ζαμπά στο Ηράκλειο, πέναλτι και οφσάιντ με Απόλλωνα, οφσάιντ στο Καραϊσκάκη, πέναλτι και οφσάιντ στο Περιστέρι…) ο Ολυμπιακός προχωράει ποντάροντας βασικά στην γνωστή του πολιτική.

«Φωνές, απειλές, πιέσεις, δημοσιεύματα, εντυπώσεις…» και όλα αυτά τα οποία στην Ελλάδα πιάνουν τόπο όταν κάνεις πρωταθλητισμό και είσαι «δυνατός». Το έγραψα και προχθές ότι ο Ολυμπιακός το «δούλευε» πολύ το παιχνίδι αυτό. Και όλοι είδαν τι δουλειά «έγινε» ΚΑΙ στο ημίχρονο, πέρα από όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε μόνο το χρώμα του Ευαγγέλου πώς ήταν στο πρώτο μέρος και πώς βγήκε στο δεύτερο για να καταλάβετε. (Και έχουμε τον Δώνη και πολλούς άλλους να λένε ότι γι' αυτό φταίνε οι παράγοντες!! Αφού βρίσκουν και κάνουν με τον κάθε Ευαγγέλου που βγήκε με τα πάμπερς στην επανάληψη γιατί να μην τους πιέζουν;)

Έλληνας διαιτητής που «πιέστηκε» (κομψό αυτό) στο ημίχρονο και βγήκε παίζοντας το απόλυτο διαιτητικό 100-0 στην επανάληψη.

Τα φάουλ 2 με 12-14, κίτρινες και κόκκινες χωρίς να γίνουν ούτε φάουλ, κλωτσιά Σισέ σε νεκρό χρόνο στον Κουλούρη που έκανε ότι δεν είδε, ανύπαρκτο φάουλ και για το 1-2, εκτεθειμένος ο Βούκοβιτς στο νικητήριο γκολ όπου η μπάλα –σε δύσκολη φάση- πάει σε αυτόν από την πλάτη του Σισέ, μαζί με όλα όσα έλεγαν και έκαναν Φορτούνης και Τοροσίδης που ξέρουν καλά το κόλπο…

Θα γίνονταν όλα αυτά με ξένο διαιτητή; ΟΧΙ! Το είδαμε εξάλλου. Με ξένο και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που προχθές είχε την απίστευτη εύνοια της βοηθού, με ξένους λοιπόν, δεν κερδίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ. Γιατί; Γιατί οι ξένοι δεν «τρώνε» από τις εντός και εκτός γηπέδου πιέσεις. Και πολλοί Έλληνες δεν… καταλαβαίνουν βέβαια. Ο Ευαγγέλου σε καμία περίπτωση. Το ξέραμε όμως και από το Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4. Η ΚΕΔ των πολυάριθμων υπαλλήλων δεν ήξερε τίποτα. Ούτε καν ότι αυτός δεν είναι διεθνής… Και τι να το κάνεις τώρα που θα τον ξανατιμωρήσουν;

* Οι 16 πόντοι διαφοράς στον μπασκετικό αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, ήταν φυσιολογική. Σε αυτά τα επίπεδα είναι και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, κάτι που ξέρουν και οι Αρειανοί. (Οι οποίοι χθες ασχολούνταν με ποδόσφαιρο και με τον Γκιουνές, τον οποίο έβριζαν για το πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, αλλά χθες τους έδωσε απαντήσεις για το ποιος είναι…).

Γράφω για τους 16 πόντους μια και το ματς εκεί «βρίσκονταν» για πάνω από 25-30 λεπτά. Εξαίρεση αποτέλεσε το διάστημα όπου ο Άρης μείωσε.

Παρά το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μαργαρίτη, είχε και πάλι σεληνιασμένο Χρυσικόπουλο, είχε Γκος, είχε Γκάρετ για όλη τη βρώμικη δουλειά και είχε έξι χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο στα μεγάλα παιχνίδια, έστω και αν ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα. Έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι, τότε που βγήκε τρίτος. Τι άλλο;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.