Απόλλων για Μαντζουράκη: «Βελτίωσε την ομάδα, αλλά...»

Απόλλων για Μαντζουράκη: «Βελτίωσε την ομάδα, αλλά...»

Απόλλων για Μαντζουράκη: «Βελτίωσε την ομάδα, αλλά...»

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας επίσημο το διαζύγιο με τον Γιάννη Μαντζουράκη εξηγώντας του λόγους της αποχώρησης. 

Πανιώνιος – Λαμία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

H απόφαση για το διαζύγιο ήταν γνωστή. Απόλλων Σμύρνης και Γιάννης Μαντζουράκης δεν θα συνέχιζαν μαζί. Το επίσημο του... διαζυγίου έγινε το πρωί της Δευτέρας με ανακοίνωση στην οποία η διοίκηση του Απόλλωνα να τονίζει πως ο έμπειρος τεχνικός βελτίωσε την εικόνα της ομάδας ωστόσο δεν μπορεί να συνεχίζει μαζί του μιας και αναθεωρήθηκε το πλάνο του συλλόγου. 

Ο Λευτέρης Βελέντζας θα βρεθεί στη Φυλή για να προπονήσει την ομάδα ενώ ο αντικαταστάτης του Μαντζουράκη δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί. Όπως σας έχουμε πει, ο Μπάμπης Τεννές είναι το φαβορί για να αναλάβει. Τον ξέρουν, τους ξέρει κι αυτήν τη στιγμή φαντάζει ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννης Μαντζουράκη. Ο κ. Μαντζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι' αυτήν. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Μαντζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του»

Best of internet