Πέλκας: «Κάθε παιχνίδι τελικός ως το πρωτάθλημα»

Πέλκας: «Κάθε παιχνίδι τελικός ως το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πέλκας: «Κάθε παιχνίδι τελικός ως το πρωτάθλημα»

bet365

Για πίεση που είναι λογικό να υπάρχει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά», Δημήτρης Πέλκας επισημαίνοντας πως οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν το κάθε παιχνίδι ως τελικό με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Πανιώνιος – Λαμία και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με την διαφορά από του από τον Ατρόμητο να είναι στους 5 βαθμούς και από τον Ολυμπιακό στους 6. Η πίεση υπάρχει, αλλά είναι λογική όπως τόνισε και ο αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά» Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του OPEN Total Football ανέφερε αρχικά: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον Δώνη που ήταν στο στούντιο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δώνη γιατί ήταν ο πρώτος προπονητής που μου έδωσε την ευκαιρία να συστηθώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μου έδωσε και το νούμερο 10, ένα σημαντικό νούμερο, πολύ βαρύ. Δεν είναι εύκολο να έχεις σταθερή απόδοση σε τέτοια ηλικία γιατί το βάρος ήταν μεγάλο και γι' αυτό δεν μπόρεσαν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του νούμερο 10».

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμός του στη Σετούμπαλ: «Ήταν κάτι που σκεφτόμουν πολύ. Ήθελα να δω πως είναι ο χώρος στο εξωτερικό, να δω την νοοτροπία τους. Να φύγω από το σπίτι μου, κάτι που σε βοηθάει πολύ. Ήταν ό,τι καλύτερο ο δανεισμός στη Σετούμπαλ. Πίστεψα σε εμένα και με την δουλειά που δεν πρέπει να σταματάς ποτέ συνεχίζω να πιστεύω και να παλεύω για το καλύτερο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ νιώθει πίεση: «Ο ΠΑΟΚ από πέρσι έχει συνηθίσει να είμαστε ψηλά και ήμασταν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Όταν παίζεις σε αυτή την ομάδα έχεις συνηθίσει στην πίεση οπότε το θεωρούμε δεδομένο., Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να βλέπουμε κάθε αγώνα ως τελικό γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα».

Για το πως προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ για το επόμενο παιχνίδι, έχοντας και την Ευρώπη: «Όταν έχεις μια ολόκληρη βδομάδα να αντιμετωπίσεις κάποιον αντίπαλο τον διαβάζεις καλύτερα και βρίσκεις τους τρόπους να τον αντιμετωπίσεις. Τώρα έχουμε και την Ευρώπη και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί κοιτάζουμε και τα άλλα παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο να δούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων».

Για τις πολύ καλύτερες εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League από ότι στο Europa League: «Όταν κάνεις μια προετοιμασία με το μυαλό σου να είναι στο 200% είναι δύσκολο να μείνεις σε αυτή την ταχύτητα. Δεν είμαστε ρομπότ και δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα. Το κακό είναι πως στο Europa League κάναμε δύο ήττες και δεν έχουμε το πάνω χέρι. Βέβαια την Πέμπτη θα πάμε στο Λονδίνο με άγριες διαθέσεις και δεν το λέω χιουμοριστικά. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα