«Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση»

«Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση»

 «Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τη δύσκολη θέση»

Ο Παπάζογλου τόνισε πως όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουν ώστε στην ομάδα να... γυρίσει το χαρτί 

Το «σύνθημα» για άμεση ανασύνταξη στον ΟΦΗ έδωσε ο Παπάζογλου, μιλώντας στη NOVA μετά την αποψινή ήττα των κρητικών από τον Αρη.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον Άρη:  : «Είναι κρίμα πραγματικά. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι που χάνουμε τρεις πόντους, είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, άλλωστε όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ άντρες».
 
Για την έλλειψη... τύχης που έχει ο ΟΦΗ:«Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις, πάντοτε κάποιος έλειπε. Είναι πραγματικά κρίμα. Η στατική φάση είναι καθαρά θέμα υπευθυνότητας, σημασία έχει ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».
 
Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να μην παίρνει τους βαθμούς που αξίζει. Για αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα, από την άσχημη θέση που βρίσκεται».
 
Για την... χημεία του ΟΦΗ: «Θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι άξια βρισκόμαστε στον ΟΦΗ και ότι θα πρέπει να φοράμε την φανέλα αυτής της ομάδας».

Best of internet