Πετράκης: «Πλέον έχουμε 'όπλα'»

Πετράκης: «Πλέον έχουμε 'όπλα'»

  Πετράκης: «Πλέον έχουμε 'όπλα'»

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα  στάθηκε στις πολλές επιστροφές που υπάρχουν στην ομάδα του 

Στις νίκες με καλή εμφάνιση επέστρεψε σήμερα ο ΠΑΣ και ο Πετράκης... εξήγησε το «γιατί».  «Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση, να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον», είπε αρχικά.
 
Μετά ρωτήθηκε για την εικόνα του Παμλίδη και αν του έδωσε το «μήνυμα» ότι πρέπει να παίζει περισσότερο.«Είναι αυτονόητο. Η εικόνα του κάθε παίκτη στην καθημερινότητα ενισχύει τη θέση του μέσα στην ομάδα».
 
Για το στοιχείο που έγειρε σήμερα την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ σχολίασε πως «είναι συνδυασμός πραγμάτων όχι μόνο ένα. Γύρισαν πολλοί παίκτες που έλειπαν, έχω πλέον τα όπλα και με μεγαλύτερο πλέον βαθμό ετοιμότητας, στη διάθεσή μου. Ο σχηματισμός που είχαμε σήμερα ήταν κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά μπορεί να αλλάξει πάλι. Μας βοήθησε, όμως, τη δεδομένη στιγμή. Αλλά ξαναλέω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έφεραν τη νίκη».
 

Best of internet