Βασικός για δεύτερη φορά στη Super League ο Μάνος

Βασικός για δεύτερη φορά στη Super League ο Μάνος

Δημήτρης Ρούσσος
Βασικός για δεύτερη φορά στη Super League ο Μάνος

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο Περιστέρι, ξεκινώντας μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του βασικός στη Super League, με την πρώτη να είναι ως αντίπαλος του Ολυμπιακού το 2014, όταν έπαιζε στη Βέροια.

Η λειψανδρία στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών έφερε τον Έλληνα φορ στην αρχική 11αδα στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Μάνος παίζει ως βασικός στη Super League, στην 25η συμμετοχή του.

Πρώτη ήταν στις 8 Φεβρουαρίου 2014, όταν για την 24η αγωνιστική της σεζόν ξεκινούσε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας, παίζοντας με τη Βέροια απέναντι στη σημερινή του ομάδα, τον Ολυμπιακό!

Φέτος μετράει τρεις συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», όλες ως αλλαγή, κόντρα στον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα Σμύρνης και στον Παναθηναϊκό, με απολογισμό ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα