Ενδεκάδα χωρίς Φορτούνη αλλά με Νάτχο ο Μαρτίνς (pic)

Gazzetta team
Ενδεκάδα χωρίς Φορτούνη αλλά με Νάτχο ο Μαρτίνς (pic)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης λόγω του προβλήματός του δεν ξεκινά βασικός στο Περιστέρι με τον Νάτχο να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή στο ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Νάτχο, Ναουέλ, Ποντένσε, Μάνος.

Ο Φορτούνης - όπως είχαμε γράψει από χθες - είχε πρόβλημα με το στομάχι του και με ίωση και φαίνεται πως δεν κατάφερε να είναι στο 100% για να αγωνιστεί.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αντ' αυτού ξεκινά ο Νάτχο. Η διάταξη: Σα πορτιέρο, Τοροσίδης δεξί μπακ και Κούτρης αριστερά, Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο άμυνας, άξονας με Γκιγιέρμε και Καμαρά και επιτελικό τον Νάτχο και άκρα επίθεσης με Ποντένσε & Ναουέλ. Φορ ο Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα