Πρίγιοβιτς: Αποθέωση από φίλους και… εχθρούς! (infographic)

Πρίγιοβιτς: Αποθέωση από φίλους και… εχθρούς! (infographic)

Πρίγιοβιτς: Αποθέωση από φίλους και… εχθρούς! (infographic)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 49 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δηλώνει υπερήφανος για την ομάδα του και αποθεώνεται από συμπαίκτες και αντιπάλους!

Αν συνεχίσει να σκοράρει σ’ αυτούς τους ρυθμούς, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι θα σπάσει κάθε… κοντέρ και μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια θα έχει κατορθώσει να είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σ' ένα ακόμη παιχνίδι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φρόντισε να επιβεβαιώσει τη φήμη του «Killer» και γι’ αυτό όρθια η Τούμπα τον αποθέωσε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ξάνθη, εναντίον της οποίας δεν είχε σκοράρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος σέντερ φορ σκόραρε στη δεύτερη ουσιαστικά τελική του προς την αντίπαλη εστία, νίκησε τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί φόβο και τρόμο για όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Πέρσι κατόρθωσε να κλείσει τη σεζόν με 27 στο ενεργητικό του, κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Λίγκας, ενώ στο 1/3 της φετινής χρονιάς έχει προλάβει να πετύχει 12 γκολ σε 21 αγώνες.

Ο Πρίγιοβιτς κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω στο γήπεδο, ενώ δείχνει να υπάρχει και ένα ισχυρό δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο της, γι’ αυτό και δηλώνει σ’ όλους τους τόνους «υπερήφανος για την ομάδα μου»!

Μεγαλύτερη σημασία και αξία έχουν όλα όσα έχουν πει για τον Σέρβο στράικερ του «Δικεφάλου» τις τελευταίες ημέρες, δύο αντίπαλοι του ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς και ο στόπερ της θρακιώτικης ομάδας, ο συμπαίκτης του στην εθνική Σερβίας, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αλλά και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Σλάβισα Κοκέζα.

Μίλαν Ράσταβατς (προπονητής Ξάνθης)

«Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε με την Εθνική, αλλά καθόλου για το σημερινό! Αυτός είναι ο Πρίγιοβιτς, όποτε παίζει, αυτό περιμένουμε από εκείνον».

Χόρχε Κασάδο (ποδοσφαιριστής Ξάνθης)

«Είναι δύσκολο να κρατήσουμε έναν παίκτη σαν τον Πρίγιοβιτς μακριά από το γκολ. Είχε δύο ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και σκόραρε στη μία, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Σλάβισα Κοκέζα (πρόεδρος Π.Ο. Σερβίας)

«Έδειξε χαρακτήρα, σε μία περίοδο όπου δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, παρέμεινε σιωπηλός και φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο. Η σκληρή δουλειά, επιβραβεύεται…».

Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (ποδοσφαιριστής Εθνικής Σερβίας)

«Είναι ευκολότερο όταν παίζει ο Πρίγιοβιτς, δεν είμαι μόνος με πέντε αντιπάλους. Με βοηθάει πολύ, δημιουργεί χώρους για μένα. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε μαζί στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα