Τα αρνητικά σερί της ΑΕΚ από την επιστροφή της στη Super League

Τα αρνητικά σερί της ΑΕΚ από την επιστροφή της στη Super League

Δημήτρης Βέργος
Τα αρνητικά σερί της ΑΕΚ από την επιστροφή της στη Super League

bet365

Το gazzetta.gr καταγράφει τα αρνητικά σερί της ΑΕΚ από την επιστροφή της στη Super League μέχρι και σήμερα με τους Ζοσέ Μοράις, Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο.

Η ΑΕΚ απογοήτευσε στο Αγρίνιο με συνέπεια να γνωρίσει απολύτως δίκαια την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της Ένωσης στη Super League, με την πρωταθλήτρια να μένει για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (ισοπαλία με Παναθηναϊκό και ήττα από Ατρόμητο) και να βλέπει τη διαφορά από την κορυφή να εκτινάσσεται στους 12 βαθμούς.

Το αρνητικό αυτό σερί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο ισοφάρισε εκείνο του Μανόλο Χιμένεθ την περσινή σεζόν, όταν η ΑΕΚ είχε μείνει πάλι μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα για τρία σερί ματς, μαζεύοντας, όπως και τώρα, μόλις ένα βαθμό απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Ατρόμητο. Στη συνέχεια, όμως, ο Χιμένεθ κατάφερε να βγάλει αντίδραση από τους παίκτες του και να ξεκινήσει την αντεπίθεση με την ΑΕΚ να επιστρέφει έπειτα από 24 χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου.

Τρία σερί ματς χωρίς νίκη η ΑΕΚ είχε συμπληρώσει και επί Ζοσέ Μοράις τη σεζόν 2016-2017, συγκεντρώνοντας τότε δύο βαθμούς, στο ξεκίνημα του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο της Ένωσης. Ντεμπούτο με ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο, ήττα από τον ΠΑΟΚ και ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Στη συνέχεια τα αποτελέσματα δεν κατάφεραν να στρώσουν ποτέ. Με τον Μοράις στο τιμόνι η Ένωση έγραψε ακόμα ένα πολύ αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη που έφερε και την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα αρνητικά σερί της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στη Super League:

Με Μαρίνο Ουζουνίδη (σεζόν 2018-2019)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-2
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-1

Με Μανόλο Χιμένεθ (σεζόν 2017-2018)

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-0
Ξάνθη - ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-1

Με Ζοσέ Μοράις (σεζόν 2016-2017)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 0-0
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 3-2
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 3-2

Με Ζοσέ Μοράις (σεζόν 2016-2017)

ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0
ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα