Μάτος: «Πρέπει να νικήσουμε στο Λονδίνο»

Gazzetta team
Μάτος: «Πρέπει να νικήσουμε στο Λονδίνο»

bet365

Αφού αρχικά τόνισε πως ο αγώνας με τη Ξάνθη ήταν δύσκολος, στην συνέχεια ο Λέο Μάτος επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Λονδίνο για να πάρε τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν αντιδράσαμε στο πρώτο μέρος όπως θέλαμε. Δεν ήρθαν και οι φάσεις, ενώ η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ, ανεβάσαμε το ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη που θέλαμε.

Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα, πήραμε τους τρεις βαθμούς, παίξαμε καλά απέναντι στην Ξάνθη και όλα αυτά είναι σημαντικά.

Όλες οι ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας παίζουν αμυντικά και κλείνονται πίσω. Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος δεν τα καταφέραμε και όταν γίνεται αυτό, τότε μπορεί να υπάρξει νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως ο ρόλος μας στο ποδόσφαιρο είναι να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση. Τα καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να τα καταφέρουμε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε όλα θα πάνε καλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν μας ενδιαφέρει. Με όλες τις ομάδες παίζουμε το ίδιο και αυτό θα κάνουμε και στο Λονδίνο. Πρέπει να νικήσουμε, για να συνεχίσουμε στο Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα