Βιερίνια: «Έχουμε το απόλυτο, αυτό που θέλουμε για το πρωτάθλημα»

Βιερίνια: «Έχουμε το απόλυτο, αυτό που θέλουμε για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Βιερίνια: «Έχουμε το απόλυτο, αυτό που θέλουμε για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αντελίνο Βιερίνια, μίλησε για τη νίκη επί της Ξάνθης, την επιστροφή του στην δράση και φυσικά τον μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που τα έδωσαν όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος και κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να σκοράρουμε και από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολα. Χαρούμενος που επέστρεψα και αγωνίστηκα, όμως μετράει το αποτέλεσμα και η νίκη».

Για την πρωτοβουλία του κατά τη διάρκεια του ματς: «Περνάει ο χρόνος και αρχίζεις να αγχώνεσαι. Είναι φυσιολογικό, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και μας αρέσει αυτή η πίεση. Όμως κάποιες φορές στο παιχνίδι πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και την ηρεμία μας. Και αυτό είπα στον προπονητή και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί».

Για το αν θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με τριάδα στην επίθεση: «Τα στοιχεία θα τα δούμε, ανάλογα με τον αντίπαλο. Δουλεύουμε καθημερινά για το επόμενο ματς και ξέραμε ότι αν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπροστά τους τρεις παίκτες, θα μπορούσαμε να βγούμε στην κόντρα επίθεση και να σκοράρουμε. Δεν θα δούμε συνέχεια τρεις παίκτες στην επίθεση, αλλά θα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Σε όλους τους παίκτες αρέσει να αγωνίζονται στην Ευρώπη και όταν αυτό γίνεται, τότε δεν θα μπορέσεις να έχεις δουλέψει καλά πάνω σε αυτά που θέλεις. Όλοι θέλουν να παίζουν στο Τσάμπιονς ή το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι παιχνίδια που όλοι θέλουμε να παίξουμε, όμως δεν υπάρχει πάντα ο ανάλογος χρόνος για να δουλέψεις όπως θέλεις και να προπονηθείς ανάλογα».

Για το αν μπορεί να συνδυαστεί το καλό ποδόσφαιρο με τις νίκες: «Έχουμε πετύχει σχεδόν στο 100% τις νίκες που θέλαμε στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς και θέλουμε να παίζουμε θεαματικά και καλό ποδόσφαιρο, όμως κάποιες φορές καλύτερο είναι το αποτέλεσμα, από το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Το ιδανικό είναι και τα δύο. Πάντως έχουμε πετύχει τα αποτελέσματα που θέλαμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο που θέλουμε, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τη Τσέλσι: «Εκεί θα είναι πιο δύσκολο, έχουμε 90 λεπτά και θα παίξουμε με μια καλή ομάδα με φανταστικούς παίκτες. Θα περιμένουμε δυσκολίες, όμως θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το ότι δεν είχε αγωνιστεί στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ: «Είχα τρελαθεί, γιατί δεν είχα καταφέρει να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Όμως το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και ελπίζω το ίδιο να γίνει και φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα