Κασάδο: «Συγχαρητήρια στον Πρίγιοβιτς για το γκολ»

Gazzetta team
Κασάδο: «Συγχαρητήρια στον Πρίγιοβιτς για το γκολ»

bet365

Από τους παίκτες της Ξάνθης ο Κασάδο μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ συγχαίροντας στις δηλώσεις του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για το γκολ που έβαλε με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στο ματς.
Ο Κασάδο είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε καλή ευκαιρία με τον Ντουρισκοβιτς και αν σκοράμε εκεί όλα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ και από εκεί άλλαξαν όλα».
Για τα δύο γκολ που δέχθηκε η Ξάνθη σχολίασε: «Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, αυτό που θέλουμε είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μια καλή εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική».
Επίσης για το γεγονός ότι έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, ενώ η φυσική του θέση είναι του αριστερού μπακ επισήμανε: «Πιστεύω ότι ήμασταν καλοί σήμερα αλλά από μια κατάσταση δεχθήκαμε ένα γκολ, είναι δύσκολο να κρατήσουμε έναν παίκτη σαν τον Πρίγιοβιτς μακριά από το γκολ. Ο Πρίγιοβιτς είχε δύο ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και σκόραρε στο ένα, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα