Ουζουνίδης: «Υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα»

Ουζουνίδης: «Υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα»

bet365

Αλλαγές προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, λέγοντας πως «κάποιοι παίκτες παίζουν για να παίζουν...».

Η Ενωση ήταν τραγική και έμεινε στο -12 από την κορυφή, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για όλους. Κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Ουζουνίδη.

«Ήταν ένα παιχνίδι που μετά το άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον Ατρόμητο, είχαμε πει ότι θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση για να μείνουμε στον στόχο μας. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μόνο αυτό δεν έδειξε. Ήμασταν ιδιαίτερα στατικοί χωρίς τη μπάλα. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε γιατί παρότι είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε και άλλους στόχους. Οι φιλοδοξίες μιας ομάδας δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Champions League, είναι γενικές και αφορούν μια ομάδα που πρέπει να παίζει και να κερδίζει. Αν συνεχιστεί όλο αυτό είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και στη συνέχεια δέχθηκε ερώτηση για την έλλειψη τρεξιμάτων.

«Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά που φαινόταν ότι θα χαθεί το παιχνίδι προσπαθήσαμε να αντιδράσαμε αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια γιατί είχε τρεξίματα και διάθεση. Εμείς ήρθαμε μόνο απλώς για να παίξουμε», ήταν η απάντηση του Ουζουνίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα στα αποδυτήρια («πρόβλημα στα αποδυτήρια γιατί να υπάρχει;», είπε έπειτα από σχετική ερώτηση) και στο τέλος εξήγησε τι εννοεί λέγοντας ότι θα πάρει αποφάσεις αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

«Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που βγάζει στα παιχνίδια. Εμείς ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε σήμερα είχαμε τέτοια εικόνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα