Δοκιμή με Καμαρά, Ναουέλ και Μάνο ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Καμαρά, Ναουέλ και Μάνο ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις βασικές δοκιμές του παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχε τον Καμαρά με τον Γκιγιέρμε στο κέντρο, τον Ναουέλ στα... φτερά και τον Μάνο επιθετικό... Επίσης έδειξε και βίντεο.
Μία βασική δοκιμή του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού ήταν με Σα πορτιέρο, Τοροσίδη δεξί μπακ και Κούτρη αριστερά και κέντρο άμυνας με Σισέ και Βούκοβιτς. Στο κέντρο ήταν οι Γκιγιέρμε και Καμαρά, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα επίθεσης με Ποντένσε και Ναουέλ και φορ ο Μάνος. Υποψήφιος για οργανωτής στον άξονα είναι και ο Νάτχο.
Εφόσον ισχύσει αυτή η δοκιμή αυτοί οι 11 παίκτες δείχνουν τα φαβορί για το αρχικό σχήμα. Ο Μαρτίνς έδειξε και βίντεο, ρίχνοντας και βάση στα ματς του Ατρόμητου με τους μεγάλους αλλά και στο ότι σκοράρουν και οι αμυντικοί του καθώς και σε στατικές φάσεις. Ακόμα και στο πως οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι σκοράρουν με σέντρες και κεφαλιές. Κεφαλιές από τους πιο ψηλούς παίκτες των Περιστεριωτών. Και φυσικά για τον Κουλούρη και πως λειτουργεί το πλάνο για εκείνον. Για την 11άδα πάντως είθισται ο Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει οριστικά ανήμερα της αναμέτρησης και μετά να ενημερώνει και τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα