Πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά... (vid)

Πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά... (vid)

Gazzetta team
Πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά... (vid)

bet365

Οι οπαδοί της Ενωσης έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας και την ήττα από τον Παναιτωλικό, μετά το τέλος του ματς.

Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν πάση θυσία νίκη στο Αγρίνιο αλλά παρουσιάστηκαν πολύ κακοί και τελικά ηττήθηκαν, χάνοντας ουσιαστικά και τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα. Γεγονός, φυσικά, που δε θα μπορούσε να κάνει και... ευτυχισμένους τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο και το έδειξαν αμέσως μετά τη λήξη.

Καθώς οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πλησίαζαν προς το σημείο που βρισκόταν ο κόσμος τους, οι Ενωσίτες με χειρονομίες τους έλεγαν να φύγουν, με τους ποδοσφαιριστές όμως να πλησιάζουν τελικά και να κάθονται να ακούσουν μέχρι τέλους τα παράπονα των οπαδών, τους οποίους χειροκροτούσαν.

«Ρε παιδιά γιατί τέτοια χάλια; Εμείς εδώ θα είμαστε δίπλα σας. Μην τα παρατάτε» ήταν αυτά που έλεγαν οι οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ένταση, ενώ στο τέλος όταν οι παίκτες γύρισαν για να φύγουν προς τα αποδυτήρια, με τελευταίο τον Σιμόες, ο κόσμος άρχισε να τραγουδάει τον ύμνο της Ενωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα