Παράσχος: «Με τη νίκη αποβάλλαμε το άγχος»!

Gazzetta team
Παράσχος: «Με τη νίκη αποβάλλαμε το άγχος»!

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος ανέδειξε στις δηλώσεις του την μεγάλη σημασία της κατάκτησης της νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ...
Ο Παράσχος, προπονητής του Αστέρα, είπε μετά τη νίκη στο ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΛ για:
Το ματς και τη νίκη: Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπορέσαμε να βγάλουμε από πάνω μας αυτό το άγχος που φαινόταν ακόμα και στην προπόνηση. Πιστεύω ότι από 'δω και πέρα και καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το ότι θα ανέβουμε πιο ψηλά. Σήμερα ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι . Αυτό που μας έλλειπε πάλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ. Νομίζω πως μπήκαμε με μεγάλη διάθεση. Πρεσάραμε σε όλα τα σημεία του γηπέδου γι' αυτό και η ΑΕΛ δεν μας απείλησε. Νομίζω πως αυτό που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η διατήρηση της μπάλας ιδιαίτερα σε οργανωμένες άμυνες και τις κινήσεις χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν μέσα από την προπόνηση. Έχω μια αισιοδοξία ότι από 'δω και πέρα μιας και παίζουμε με αντιπάλους πάνω κάτω της ίδιας δυναμικότητας με εμάς θα πάμε αρκετά καλά.
Το άγχος και το εάν η σημερινή νίκη θα κάνει καλό στην ψυχολογία της ομάδας: Ήταν εμφανέστατο το άγχος και δεν σας κρύβω ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχαμε πρόβλημα στο να πετύχουμε γκολ. Αυτό σίγουρα μας προβληματίζει και γι' αυτό ψάχναμε εναγωνίως μια νίκη όπως η σημερινή για να μπορέσουμε να αποβάλλουμε το άγχος. Από δω και στο εξής είμαι σίγουρα αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, ότι θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και θα παίζουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα